Automotive Expo & B2B Meetings

Automotive Expo

Vom fi prezenți ca expozant în cadrul Automotive Expo & B2B Meetings 2022 care se va desfășura în 26 mai 2022 în cadrul Redal Expo din Sibiu.

Automotive Expo & B2B Meetings este cel mai important târg Auto B2B din România, organizat cu scopul dezvoltării și îmbunătățirii relațiilor de afaceri, dedicat profesioniștilor din producția de automobile, cumpărătorilor, furnizorilor și sub-furnizorilor. În cadrul Automotive Expo & B2B Meetings se facilitează prezentarea de produse și servicii, prezentarea de noi inovații tehnologice, accesul la informație, cooperarea și dezvoltarea de noi parteneriate.

În calitate de membru ACAROM sprijinim producția din sectorul de automobile prin serviciul de outsourcing cu echipe de lucrători străini specializați și cu experiență directă in industria automotive, sub managementul nostru direct.

Prin serviciul de outsourcing oferim clienților echipele de lucrători străini de care au nevoie în regim externalizat, pe termen mediu sau lung. Soluția noastră de servicii atent gestionată oferă clienților plusul de confort specific unei echipe de management specializate la punctul de lucru.

Grupul de companii TAKT furnizează servicii de outsourcing, recrutare și management cu lucrători străini calificați pentru o gamă largă de industrii. Preocuparea noastră principală este aceea de a le oferi companiilor personal externalizat pe termen mediu sau lung. În cazul în care clienții au nevoie de o externalizare a unui volum ridicat în materie de forță de muncă, recomandăm prezența unor șefi de echipe care să monitorizeze lucrătorii și care să lucreze alături de client pentru a se asigura că toate cerințele de execuție și performanță sunt îndeplinite. 

Serviciul nostru de management are ca scop crearea unei legături intre strategie și execuție. Lucrând alături de clienții noștri, îi consiliem și le oferim sprijin pentru elaborarea strategiilor care au ca rezultat recrutarea unor lucrători calificați care îndeplinesc nivelurile de abilități și competențe necesare pentru rolurile aferente. Ca parte a unui proces de integrare de succes, forța noastră de muncă externalizată și soluțiile existente de management al angajaților le permit clienților să se concentreze asupra activităților lor de bază, în timp ce echipa de proiect TAKT se asigură că performanța angajaților corespunde așteptărilor partenerilor noștri de afaceri.

logo

We will call you back if the call is received outside business hours. Calls may be recorded.

logo

We will call you back if the call is received outside business hours. Calls may be recorded.