Recrutare forta de munca si servicii de outsourcing, consultanta si management


Oferim forta de munca specializata si servicii de consultanta si management pentru
diferite industrii.

Recrutare muncitori straini

Grupul TAKT ofera servicii specializate de recrutare a fortei de munca pentru clientii nostri care au nevoia de a angaja personal asiatic pentru propria companie. Oferim o solutie completa in conformitate cu cerintele legale ale reglementarilor din Romania si alte tari din Uniunea Europeana si tara de origine.

 • 1Discutam impreuna detaliile cererii Clientului, cerintele profesionale, experienta dorita si pachetul salarial (salariul net, cazare, mese zilnice sau bonuri de masa, precum si alte posibile beneficii). INFO: personalul strain are asteptarea sa primeasca cazare si sa aiba asigurata mancarea (fie mese, fie bonuri de masa pentru a putea achizitiona si gati mancarea).
 • 2 Echipa TAKT se ocupa sa identifice si sa trieze personalul care indeplineste cerintele clientului. Lista persoanelor interesate, care au trecut prima analiza, este prezentata Clientului urmand ca acesta sa participe la un interviu personalizat live prin videoconferinta. Interviul are doua etape, etapa de cunoastere si prezentare si etapa practica, moment la care se testeaza efectiv candidatul. Probele practice se discuta in prealabil cu Clientul pentru a se desfasura conform instructiunilor acestuia.
 • 3Dupa selectarea candidatilor, echipa TAKT din Romania se ocupa de pregatirea dosarului pentru obtinerea avizului de munca. Avizul de munca este documentul oficial emis de catre Inspectoratul General pentru Imigrari pe numele companiei angajatoare si nominal pentru fiecare candidat in parte. Dosarul pentru avizul de munca contine o serie de documente pe care echipa noastra, formata din personal specializat si avocati, le pregatesc pentru Client. In aceasta etapa, Clientul ofera documente suport precum: organigrama, fisa post, cazier judiciar, copie CUI, etc. Avizul de munca se emite in baza achitarii unei taxei, care la acest moment este de 100 euro/persoana.
 • 4 Dupa obtinerea avizului de munca, echipa TAKT din tara de origine a personalului procedeaza la pregatirea dosarului de viza. Cererea pentru acordarea vizei se depune la sectia consulara a Ambasadei Romaniei din strainatate.
 • 5 Dupa obtinerea vizei, se achizitioneaza biletul de avion.
 • 6 Dupa sosirea personalului strain pe aeroportul din Bucuresti, acestia sunt preluati de catre Client, se realizeaza medicina muncii si se poate semna contractul de munca, cu inceperea imediata a activitatii.
 • 7 Echipa TAKT acorda suport in procedura de obtinere a permisului de sedere pentru fiecare candidat. Permisul de sedere semnifica prelungirea vizei deja obtinuta si trebuie reinnoit in fiecare an. Taxele pe care trebuie sa le achitati catre bugetul de stat sunt de 259 lei + 120 euro.

Outsourcing – prestari de servicii

Oferim servicii de outsourcing cu lucratori calificati pentru o gama larga de industrii. Solutia noastra principala este aceea de a le oferi companiilor personal profesional externalizat pe termen mediu sau lung. Solutia noastra de servicii atent gestionata ofera clientilor plusul de confort specific unei echipe de management specializate la punctul de lucru. In cazul in care clientii au nevoie de o externalizare a unui volum ridicat in materie de forta de munca, recomandam prezenta unui personal specializat care sa monitorizeze lucratorii si care sa lucreze alaturi de client pentru a se asigura ca toate cerintele de executie si performanta sunt indeplinite.

Consultanta management personal strain

Serviciul nostru de management are ca scop crearea unei legaturi intre strategie si executie. Lucrand alaturi de clientii nostri, ii consiliem si le oferim sprijin pentru elaborarea strategiilor care au ca rezultat recrutarea unor lucratori calificati care indeplinesc nivelurile de abilitati si competente necesare pentru rolurile aferente.

Ca parte a unui proces de integrare de succes, forta noastra de munca externalizata si solutiile existente de management al angajatilor le permit clientilor sa se concentreze asupra activitatilor lor de baza, in timp ce echipa de proiect TAKT se asigura ca performanta angajatilor corespunde asteptarilor partenerilor nostri de afaceri.

Acreditari

 • Printre primii in formarea si managementul competentelor in domeniul constructiilor in Emiratele Arabe Unite, Qatar, Bahrain, India si Nepal
 • 6.000 de lucratori in constructii instruiti si administrati pentru Al Khayyat Contracting (KCT) in Qatar
 • Peste 65.000 de agenti instruiti si testati in meserie
 • Contractati de catre ONG-ul guvernului elvetian SwissContact pentru a efectua o formare profesionala in Nepal a 1.000 de lucratori
 • Am lucrat ca experti in migratie in domeniul constructiilor pentru Organizatia internationala a muncii a Natiunilor Unite (OIM)
 • Parteneri de instruire si evaluare ai Autoritatii pentru cunoasterea si dezvoltarea umana (KHDA) Dubai
 • Am construit si gestionat centre de pregatire in Qatar, Dubai, India si Nepal
 • Infiintarea Comitetului national de dezvoltare (RNDC) pentru Autoritatea nationala a calificarilor (Emiratele Arabe Unite)
 • Partenerii de formare pentru sistemele de cofrare RMD Kwikform
 • Parteneri cu guvernele de stat indiene pentru formarea si plasarea internationala in domeniul constructiilor
 • Consilieri la OIM a Organizatiei Natiunilor Unite in cadrul Proiectului de competente in constructii finantat de UE in Bangladesh
 • Parteneri de formare ai Autoritatii de formare tehnica si profesionala din Abu Dhabi (ACTVET)
logo

Va vom suna inapoi dacă apelul este primit in afara orelor de program. Apelurile ar putea fi inregistrate.

logo

Va vom suna inapoi dacă apelul este primit in afara orelor de program. Apelurile ar putea fi inregistrate.