Eveniment cu ocazia Zilei Republicii in India

Ambasada Indiei la Bucuresti a organizat recent o receptie oficiala in cadrul hotelului Marriott pentru a marca cea de-a 74-a Ziua Republicii India. La eveniment au participat demnitari, inclusiv ambasadorul Indiei in Romania, diplomati si membri ai comunitatii indiene care locuiesc in Romania. La eveniment au fost prezenti si membri ai echipei TAKT Group.

Seara a inceput cu prezentarea imnurilor nationale ale Indiei si Romaniei, urmate de un discurs al Ambasadorului Indiei in Romania, E.S. Domnul Rahul Shrivastava, care a evidentiat legaturile temeinice dintre India si Romania si a vorbit despre varietatea culturala a Indiei si despre modul in care aceasta continua sa inspire oamenii din intreaga lume.

In cadrul evenimentul au avut loc discutii despre contributia importanta a muncitorilor indieni la economia romaneasca. S-a subliniat faptul ca forta de munca straina recrutata din India isi pune amprenta in diverse industrii din intreaga tara si modul in care aportul ei are un impact pozitiv, in special in sectorul constructiilor, cu o forta de munca dedicata.

Momentul artistic al serii a fost un program cultural care a subliniat cultura diversa si vibranta a Indiei. Programul a inclus spectacole de dans clasic, muzica si porturi traditionale indiene.

Organizatorii au pregatit o cina specifica, unde oaspetii au fost tratati cu o varietate de delicatese indiene, inclusiv specialitati vegetariene si non-vegetariene.

Ambasada Indiei la Bucuresti a organizat receptia pentru a sarbatori Ziua Republicii Indiei si pentru a sensibiliza cu privire la bogata mostenire culturala a Indiei. Evenimentul a primit un raspuns pozitiv din partea invitatilor si a reprezentat o oportunitate pentru comunitatea indiana care traieste in Romania de a se reuni si de a-si celebra cultura si traditiile.

TAKT Group, prin companiile sale, este specializata in a oferi clientilor servicii complete de recrutare si externalizare clientilor din Romania si din alte tari ale UE. In acelasi timp, portofoliul companiei cuprinde si solutii de management al fortei de munca straine orientate spre imbunatatirea eficientei lucratorilor si la cresterea rentabilitatii investitiei clientilor.

Cere oferta recrutare
logo

Va vom suna inapoi dacă apelul este primit in afara orelor de program. Apelurile ar putea fi inregistrate.

logo

Va vom suna inapoi dacă apelul este primit in afara orelor de program. Apelurile ar putea fi inregistrate.