Grupul TAKT pune la dispozitia clientilor solutii de angajare complete prin servicii de outsourcing cu echipe de lucratori straini, recrutare de forta de munca straina si management de personal.

Divizia TAKT in Romania face parte dintr-un grup international de companii axat pe furnizarea de solutii pentru pietele care se confrunta in prezent cu problema deficitului de forta de munca si a lipsei unor lucratori specializati. In timp ce TAKT Recruitment este furnizorul operational si de livrare a solutiilor, grupul nostru este un deschizator de drumuri in dezvoltarea si implementarea instruirii si calificarilor lucratorilor migranti din coridorul format de Orientul Mijlociu, Asia si in special India. Expertiza grupului nostru consta in conceperea, dezvoltarea si furnizarea de solutii durabile complete, care imbunatatesc performanta managementului si a fortei de munca, prin implementarea unor instrumente si sisteme unice care duc la cresterea exponentiala a productivitatii companiei.

Activitatea si relatia noastra cu Organizatia Natiunilor Unite (ONU), Organizatia internationala a muncii (OIM), Compania Nationala de Dezvoltare a Competentelor (NSDC) din India, Agentia Guvernamentala pentru Dezvoltarea Competentelor si Educatie Tehnica din Punjab, India, Ministerul resurselor umane si al nationalizarii din Emiratele Arabe Unite (MOHRE, EAU) si partenerii asociati din India asigura accesul la forta de munca recrutata etic si un sistem de trasabilitate a acesteia. Avem o retea de centre asociate de formare in intreaga regiune, unde lucratorii pot fi recrutati conform standardelor clientilor.

Avem o experienta probata si testata si o metodologie de recrutare axata pe atragerea celor mai buni lucratori prin metode performante de identificare si dezvoltare a competentelor.

Divizia TAKT in Romania a fost creata pentru a satisface nevoile pietei regionale si locale pentru lucratori calificati, oferind clientilor nostri un pachet complet de servicii care include recrutarea fortei de munca straina, servicii de outsourcing si de management a lucratorilor.

Echipa noastra, formata din personal britanic si roman, are o mare expertiza in recrutare, training, managementul fortei de munca, servicii de consultanta la nivel de companie cat si consultanta juridica pentru legislatia romana.

VIZIUNE

Scopul nostru este de a fi partenerul ales pentru
externalizarea fortei de munca si pentru serviciile de asistenta pentru afaceri.

MISIUNE

Pentru a fi partenerul de incredere al clientilor nostri, oferim solutii complete de asistenta pentru afaceri, care sa le permita acestora sa se concentreze asupra proceselor principale ale companiei.

FILOZOFIE

Filozofia noastra este de a evolua in permanenta pentru a face fata provocarilor aduse de nevoile in continua schimbare ale clientilor. Punctul nostru forte consta in ascultarea si colaborarea sinergica cu clientii pentru a identifica eventualele erori si o implementare proactiva a solutiilor de remediere care sa asigure livrarea in timp util a proiectelor la cele mai inalte standarde de calitate si de protectie a muncii.

VALORI

Valorile noastre ne dicteaza abordarea, cele cinci principii ale grupului nostru de companii se imbina pentru a asigura o transformare completa:

  • Performanta: Masurarea succesului prin performanta serviciilor noastre.
  • Persoanele pe primul loc: Totul incepe si se termina cu persoanele. Oamenii nostri sunt evaluati riguros inainte de a fi recrutati si oferiti clientilor.
  • Colaborare: Procesele noastre de afaceri asigura o integrare fara probleme la locul de munca.
  • Durabilitate: Echipele noastre dedicate pentru gestionarea conturilor colaboreaza cu clientii pentru a asigura succesul integrarii.
  • Asistenta dupa implementare: Ne angajam sa oferim asistenta post-implementare, la incheierea oricarui proiect.

Echipa noastra

Raaj Singh

CEO

Are peste douazeci si cinci de ani de experienta in infiintarea si gestionarea serviciilor de asistenta pentru companii dintr-o gama larga de sectoare din Regatul Unit, Emiratele Arabe Unite, Qatar si India. Raaj a jucat un rol esential in dezvoltarea abilitatilor in Orientul Mijlociu. A colaborat cu Organizatia internationala a muncii (OIM) a Organizatiei Natiunilor Unite in calitate de expert/consilier in constructii, pe problema recunoasterii regionale a calificarilor pentru lucratorii migranti din constructii.

Cosmin Serban

Director General

Cosmin este absolvent al cursurilor de Administrare a afacerilor din cadrul Universitatii Comerciale Luigi Bocconi Milano si al cursurilor de master in Afaceri internationale desfasurate in cadrul Aston Business School, UK. Pe perioada colaborarii sale cu echipa departamentului de taxe din cadrul unei companii de consultanta din Big Four, a dobandit o experienta complexa in gestionarea sarcinilor companiilor si clientilor la nivelul regional EMEA. Cosmin a fost implicat in activitatea unor companii in diverse industrii printre care comertul international in zona zootehnica, constructii civile, recrutarea de personal si e-commerce.

Rozana Cozma

Director Legal

Rozana este absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, precum si a studiilor de master in Dreptul Fiscal si Master in Dreptul Uniunii Europene, in cadrul aceleiasi facultati si este membra a Baroului Bucuresti din anul 2012. Este specializata in materia imigrarilor, contenciosului administrativ si fiscal, drept civil si drept comercial. Coordoneaza cu succes echipa de avocati specializati in procedurile specifice zonei de recrutare.

Karan Singh

Director Operational

Karan este absolvent al Universității de Economie și Management din cadrul Aston Business School, UK, începându-și cariera alături de echipa de managementul riscului la o importantă bancă la nivel global. A dobândit experiență internațională în sectorul recrutării de personal pentru domeniul construcțiilor, lucrând pentru companii de construcții din Qatar și Dubai. Printre responsabilitățile sale s-au numărat supervizarea procesului de recrutare, de la aprovizionarea, evaluarea, recrutarea și mobilizarea forței de muncă din India în Orientul Mijlociu.

Pavan Singh

Director Comercial

Profesionist calificat CIMA cu o diploma in Contabilitate. Pavan si-a inceput cariera lucrand in analiza financiara si management de proiect in industrii precum constructii, IT si aerospatial. A dobandit experienta in sectorul de recrutare in constructii, lucrand pentru companii blue chip din Qatar si Dubai. Rolul sau a inclus supravegherea procedurilor de recrutare, evaluarea tehnica si screening-ul candidatilor, mobilizarea fortei de munca din India in Orientul Mijlociu si managementul unei serii de proiecte conexe.

Daniel Constantin

Director Tehnic

Daniel este absolvent al Universitatii Politehnice din Bucuresti, sectia Utilajul si Tehnologia Sudarii si Masterat in Tehnologii Moderne de Sudura si Control Nedistructiv. Cu o experienta de peste 20 de ani in constructia si montajul echipamentelor sudate si a recipientilor sub presiune, Daniel a fost implicat in numeroase proiecte in domeniul nuclear, rafinarii si gaz, industria alimentara si farmaceutica. El sustine noile generatii de sudori prin experienta acumulata si calitatea sa de formator tehnic in domeniul suduri.

Mihai Zamfir

Specialist Senior în Recrutarea în Industria Ospitalității

Cu o carieră solidă de 30 de ani în domeniul ospitalității, Mihai este recunoscut pentru abilitățile sale remarcabile în coordonarea deschiderii de hoteluri, optimizarea operațiunilor și implementarea inițiativelor strategice. Absolvent al programul de Management Strategic din cadrul EHL Hospitality Business School (École hôtelière de Lausanne, Elveția), Mihai susține echipa cu un aport unic de cunoștințe teoretice și experiență practică în industrie.

logo

Va vom suna inapoi dacă apelul este primit in afara orelor de program. Apelurile ar putea fi inregistrate.

logo

Va vom suna inapoi dacă apelul este primit in afara orelor de program. Apelurile ar putea fi inregistrate.