Avem o experienta probata si testata si o metodologie de recrutare axata pe atragerea celor mai buni lucratori prin metode performante de identificare si dezvoltare a competentelor acestora.


Dezvoltam impreuna cu clientul o strategie spre a gasi cele mai bune optiuni pentru recrutarea unor echipe de muncitori straini, personal calificat si personal necalificat in functie de necesitatile acestuia.

Avem o experienta probata si testata si o metodologie de recrutare axata pe atragerea celor mai buni lucratori prin metode performante de identificare si dezvoltare a competentelor acestora.

Dezvoltam impreuna cu clientul o strategie spre a gasi cele mai bune optiuni pentru recrutarea unor echipe de muncitori straini, personal calificat si personal necalificat in functie de necesitatile acestuia.

Recrutare personal calificat si necalificat din Asia alaturi de TAKT Recruitment

Grupul TAKT ofera servicii specializate de recrutare a fortei de munca pentru clientii nostri care au nevoia de a angaja personal asiatic pentru propria companie. Oferim o solutie completa in conformitate cu cerintele legale ale reglementarilor din Romania si tara de origine.

Pasii sunt simpli:

 • 1Discutam impreuna cu Clientul detaliile cererii sale, cerintele profesionale, experienta dorita si pachetul salarial (salariul net, cazare, mese zilnice sau bonuri de masa, precum si alte posibile beneficii).
 • 2Echipa TAKT se ocupa sa identifice si sa trieze personalul care indeplineste cerintele clientului. Lista persoanelor interesate, care au trecut prima analiza, este prezentata Clientului urmand ca acesta sa participe la un interviu personalizat live prin videoconferinta.
 • 3Interviul are doua etape, etapa de cunoastere si prezentare si etapa practica, moment la care se testeaza efectiv candidatul. Probele practice se discuta in prealabil cu Clientul pentru a se desfasura conform instructiunilor acestuia.
 • 4Obtinerea avizului de munca: Avizul de munca este documentul oficial emis de catre Inspectoratul General pentru Imigrari pe numele companiei angajatoare si nominal pentru fiecare candidat in parte. Avizul de munca se emite in baza achitarii unei taxei (100 euro/pers).
 • 5Obtinerea vizei: Dosarul si cererea pentru acordarea vizei sunt pregatite de echipa TAKT. Acestea se depun la sectia consulara a Ambasadei Romaniei din tara de origine.
 • 6Sosirea in Romania: Dupa obtinerea vizei, se achizitioneaza biletul de avion.
 • 7Echipa TAKT acorda suport in procedura de obtinere a permisului de sedere pentru fiecare candidat. Taxele pe care trebuie sa le achitati catre bugetul de stat sunt de 259 lei + 120 euro.

Pachetul propus de TAKT este diferit prin organizarea interviurilor in mod personalizat pentru fiecare Client in parte si pregatirea probelor practice astfel cum acesta solicita.

Pregatim alaturi de client teste grila, teste de dexteritate, probe practice cu diverse unelte si masini. Testele se desfasoara in sistem online de video-conferinta live, cu prezenta clientului, pentru o eficienta crescuta si o transparenta totala.

De asemenea, in masura in care este vorba despre o recrutare cu un numar insemnat de candidati, putem organiza o deplasare in tara de origine pentru alegerea candidatilor direct de catre client impreuna cu echipa TAKT la fata locului.

Recrutare muncitori straini

Recrutarea muncitorilor straini se realizeaza printr-o procedura in etape consecutive.
Timpul de recrutare este unul care variaza, avand in vedere ca acesta depinde si de programul
si regimul de lucru al autoritatilor din Romania si cel al Ambasadei Romaniei din tarile de origine.
Alegerea efectiva a candidatilor si pregatirea documentatiei pentru depunerea dosarului de aviz de munca nu depaseste in general 30 de zile,
restul timpului de asteptare se datoreaza factorilor externi.

Cere oferta recrutare

India

Un diferentiator cheie al grupului TAKT este faptul ca, pentru subcontinentul India, am incheiat memorandumuri si contracte de asociere si colaborare cu diverse autoritati publice, precum Andhra Pradesh State Skills Development Corporation, Karnataka Skill Development Corporation, National Skills Development Corporation si companii private de skilling cu capital strain.

Aceste colaborari au dus la obtinerea de baze de date de personal calificat, serios, cu experienta clara, abilitati recunoscute oficial de catre aparatul Indian de stat, ceea ce conduce la un rezultat mai bun al activitatii de recrutare ori de prestari de servicii. Calitatea personalului este una ridicata, fara a avea griji legate de probleme pe care acestia le-ar putea ridica, ori riscul ca acestia sa schimbe angajatorul inainte de finalizarea contractului initial.

Sri Lanka

Recrutarea lucratorilor din Sri Lanka vizeaza in general industrii precum Horeca, productie (fabrici), agricultura si comert. Personalul este unul serios, tanar insa cu experienta specifica si doritor sa invete si sa ofere servicii de calitate, vorbitor de limba engleza.

Nepal

Raaj Singh, CEO TAKT Group, a dezvoltat programe de skilling impreuna cu agentii de stat ale Guvernului Elvetian, prin care personalul interesat din Nepal a fost sfatuit si informat asupra posibilitatilor de lucru din Europa. Program a fost dedicat in special femeilor nepaleze, care priveau temator la gandul de a pleca la lucru pe alt continent, departe de familie. Prezentarea oportunitatilor, a drepturilor si obligatiilor din statele de destinatia a crescut increderea acestora si dorinta de a lucra in tari precum Europa. De asemenea, au fost tinute workshop-uri pentru a intelege calitatea pe care o asteapta un angajator din Europa, modul in care se desfasoara activitatea, seriozitatea si nivelul de implicare asteptate din partea salariatilor.

Cere oferta recrutare

Forta de munca din Asia

Domenii si calificari 

Constructii

Sudura

Industrial

Logistica

Petrol si gaze

Agricultura

Horeca

Servicii IT si consultanta


Acreditari

 • Printre primii in formarea si managementul competentelor in domeniul constructiilor in Emiratele Arabe Unite, Qatar, Bahrain, India si Nepal
 • 6.000 de lucratori in constructii instruiti si administrati pentru Al Khayyat Contracting (KCT) în Qatar
 • Peste 65.000 de agenti instruiti si testati in meserie
 • Contractati de catre ONG-ul guvernului elvetian SwissContact pentru a efectua o formare profesionala in Nepal a 1.000 de lucratori
 • Am lucrat ca experti in migratie in domeniul constructiilor pentru Organizatia internationala a muncii a Natiunilor Unite (OIM)
 • Parteneri de instruire si evaluare ai Autoritatii pentru cunoasterea si dezvoltarea umana (KHDA) Dubai
 • Am construit si gestionat centre de pregatire in Qatar, Dubai, India si Nepal
 • Infiintarea Comitetului national de dezvoltare (RNDC) pentru Autoritatea nationala a calificarilor (Emiratele Arabe Unite)
 • Partenerii de formare pentru sistemele de cofrare RMD Kwikform
 • Parteneri cu guvernele de stat indiene pentru formarea si plasarea internationala in domeniul constructiilor
 • Consilieri la OIM a Organizatiei Natiunilor Unite in cadrul Proiectului de competente in constructii finantat de UE in Bangladesh
 • Parteneri de formare ai Autoritatii de formare tehnica si profesionala din Abu Dhabi (ACTVET)
logo

Va vom suna inapoi dacă apelul este primit in afara orelor de program. Apelurile ar putea fi inregistrate.

logo

Va vom suna inapoi dacă apelul este primit in afara orelor de program. Apelurile ar putea fi inregistrate.