Aveti nevoie de ajutor si sustinere in cresterea performantei echipei de lucratori straini?


Echipa TAKT va sta la dispozitie in relatia cu echipa pe care deja o detineti sau pe care tocmai ati recrutat-o,
in intelegerea nevoilor acestora, integrarea si eficientizarea sistemelor de lucru.

Servicii de management personal Asia

Serviciul nostru de management are ca scop crearea unei legaturi intre strategie si executie. Lucrand alaturi de clientii nostri, ii consiliem si le oferim sprijin pentru elaborarea strategiilor care au ca rezultat recrutarea unor lucratori calificati care indeplinesc nivelurile de abilitati si competente necesare pentru rolurile aferente.

Ca parte a unui proces de integrare de succes, forta noastra de munca externalizata si solutiile existente de management al angajatilor le permit clientilor sa se concentreze asupra activitatilor lor de baza, in timp ce echipa de proiect TAKT se asigura ca performanta angajatilor corespunde asteptarilor partenerilor nostri de afaceri.

Grupul TAKT acorda acest tip de serviciu specializat pentru fiecare client in parte si fiecare business, realizand o sinergie intre cunostintele privitoare la cultura personalului strain si cele privitoare la rezultate pe care clientul doreste sa le atinga.

Serviciile cuprind un prim pas de analiza a situatiei actuale, intelegerea modului in care sunt formate echipele de muncitori, nivelul acestora si asteptarile angajatorului. Echipa noastra va asculta si analiza comportamentul fiecarui lucrator, pentru a realiza fise de competenta si nivel de productivitate.

TAKT Recruitment participa la BSDA 2022 Expo

Consultanta management forta de munca Asia

In realizarea serviciului de consultanta management personal strain, echipa noastra realizeaza
o serie de analize spre a intelege nivelul existent de productivitate al echipelor si modul de
organizare al acestora, a identifica punctele sensibile, cu scopul de a realiza un
plan de dezvoltare si imbunatatire a performantei acestora.

Consultanta management forta de munca Asia

In realizarea serviciului de consultanta management personal strain, echipa noastra realizeaza
o serie de analize spre a intelege nivelul existent de productivitate al echipelor si modul de
organizare al acestora, a identifica punctele sensibile, cu scopul de a realiza un
plan de dezvoltare si imbunatatire a performantei acestora.

Integrare muncitori straini calificati

Echipa noastra ofera inclusiv servicii de integrare a muncitorilor straini, fie deja existenti in cadrul afacerii clientului, fie noi, recrutati cu ajutorul echipei TAKT.

Integrarea se realizeaza in limba engleza/indiana, ceea ce faciliteaza o intelegere mai usoara a ceea ce trebuie sa fie realizat, asteptarile punctuale si exacte ale angajatorului, familiarizarea cu locul de munca, cu procedurile existente si regulamentul intern.

De asemenea, procedura de integrare se realizeaza si din punct de vedere cultural, cu prezentarea obiceiurilor, drepturilor si obligatiilor muncitorilor din Romania si asteptarile localnicilor privitoare la straini.

 • 1Analize detaliate pentru performante crescute: Echipa TAKT realizeaza o analiza detaliata, bazata pe observare directa, dar si prin completarea unor fise individuale cu abilitatile tehnice ale personalului, modul in care interactioneaza individual si in echipa, cum raspund la instructiuni, cum inteleg taskurile si timpul de procesare necesar.
 • 2Abilitati si competente: Echipa TAKT identifica abilitatile si competentele personalului clientului si in functie de nivelul acestora realizeaza un plan personalizat de imbunatatire. In masura in care se formeaza echipe, nivelul abilitatilor si competentelor muncitorilor straini trebuie sa fie unul constant, alocandu-se resurse spre uniformizarea si cresterea acestora.
 • 3Performanta: Modul in care personalul performeaza poate fi masurat si observat de catre echipa TAKT. Aceasta performanta este ulterior analizata cu scopul identificarii metodelor necesare pentru imbunatatirea productivitatii, a metodelor tehnice, a celor privitoare la organizarea eficienta a echipelor de lucru, introducerea de proceduri specifice pe baza de bonusare, etc.
 • 4Strategie si executie: Planul final oferit clientului poate fi pus in aplicare imediat, iar efectele acestuia sunt urmarite impreuna cu echipa TAKT, pe o perioada de timp definita. Strategia si executia planului prin care se realizeaza un management corect al personalului strain sta in decizia Clientului, care poate in orice moment sa solicite suportul echipei noastre
Cere oferta consultanta

Forta de munca din Asia

Domenii si calificari 

Constructii

Sudura

Industrial

Logistica

Petrol si gaze

Agricultura

Horeca

Servicii IT si consultanta


Acreditari

 • Printre primii in formarea si managementul competentelor in domeniul constructiilor in Emiratele Arabe Unite, Qatar, Bahrain, India si Nepal
 • 6.000 de lucratori in constructii instruiti si administrati pentru Al Khayyat Contracting (KCT) in Qatar
 • Peste 65.000 de agenti instruiti si testati in meserie
 • Contractati de catre ONG-ul guvernului elvetian SwissContact pentru a efectua o formare profesionala in Nepal a 1.000 de lucratori
 • Am lucrat ca experti in migratie in domeniul constructiilor pentru Organizatia internationala a muncii a Natiunilor Unite (OIM)
 • Parteneri de instruire si evaluare ai Autoritatii pentru cunoasterea si dezvoltarea umana (KHDA) Dubai
 • Am construit si gestionat centre de pregatire in Qatar, Dubai, India si Nepal
 • Infiintarea Comitetului national de dezvoltare (RNDC) pentru Autoritatea nationala a calificarilor (Emiratele Arabe Unite)
 • Partenerii de formare pentru sistemele de cofrare RMD Kwikform
 • Parteneri cu guvernele de stat indiene pentru formarea si plasarea internationala in domeniul constructiilor
 • Consilieri la OIM a Organizatiei Natiunilor Unite in cadrul Proiectului de competente in constructii finantat de UE in Bangladesh
 • Parteneri de formare ai Autoritatii de formare tehnica si profesionala din Abu Dhabi (ACTVET)
logo

Va vom suna inapoi dacă apelul este primit in afara orelor de program. Apelurile ar putea fi inregistrate.

logo

Va vom suna inapoi dacă apelul este primit in afara orelor de program. Apelurile ar putea fi inregistrate.