TAKT semneaza parteneriat cu TÜV

TAKT Recruitment colaboreaza cu TÜV pentru abilitati si certificate bazate pe competente recunoscute international

TAKT Recruitment anunta parteneriatul cu TUV Karpat, reprezentantul roman al TÜV Thüringen, lider in furnizarea de abilitati si certificate bazate pe competente de la terti, recunoscute la nivel international.

Grupul TAKT deruleaza programe de recrutare de profesionisti cu inalta calificare de multi ani. Intelegem importanta abilitatilor si competentelor pe piata muncii de astazi si cautam mereu modalitati de a ne ajuta clientii sa-si demonstreze abilitatile si competentele intr-un mod standardizat si recunoscut la nivel international. Parteneriatul nostru cu TÜV este un pas major in aceasta directie.

TÜV este un furnizor de abilitati si certificate bazate pe competente de la terti, recunoscut la nivel global. Certificatele lor sunt recunoscute de catre angajatorii de top din intreaga lume, oferind beneficiarilor un avantaj competitiv pe piata muncii. Certificatele TÜV se bazeaza pe procese de evaluare riguroase si sunt recunoscute la nivel international, facandu-le un atu valoros pentru oricine doreste sa avanseze in cariera.

Prin parteneriatul nostru cu TÜV, TAKT Group va oferi clientilor nostri oportunitatea de a obtine abilitati recunoscute la nivel international si certificate bazate pe competente.

Parteneriatul TAKT Recruitment cu TÜV este un pas major catre furnizarea clientilor nostri instrumentele de care au nevoie pentru a avea succes pe piata muncii de astazi. Consideram ca aceste certificate vor aduce beneficii reale atat clientilor cat si lucratorilor beneficiari, prin demonstrarea abilitatilor si competentelor potentialilor angajatori.

Grupul TAKT derulează programe de recrutare de profesioniști cu înaltă calificare de mulți ani. Înțelegem importanța abilităților și competențelor pe piața muncii de astăzi și căutăm mereu modalități de a ne ajuta clienții să-și demonstreze abilitățile și competențele într-un mod standardizat și recunoscut la nivel internațional. Parteneriatul nostru cu TÜV este un pas major în această direcție.

TÜV este un furnizor de abilități și certificate bazate pe competențe de la terți, recunoscut la nivel global. Certificatele lor sunt recunoscute de către angajatorii de top din întreaga lume, oferind beneficiarilor un avantaj competitiv pe piața muncii. Certificatele TÜV se bazează pe procese de evaluare riguroase și sunt recunoscute la nivel internațional, făcându-le un atu valoros pentru oricine dorește să avanseze în carieră.

Prin parteneriatul nostru cu TÜV, TAKT Group va oferi clienților noștri oportunitatea de a obține abilități recunoscute la nivel internațional și certificate bazate pe competențe.

Parteneriatul TAKT Recruitment cu TÜV este un pas major către furnizarea clienților noștri instrumentele de care au nevoie pentru a avea succes pe piața muncii de astăzi. Considerăm că aceste certificate vor aduce beneficii reale atât clienților cât și lucrătorilor beneficiari, prin demonstrarea abilităților și competențelor potențialilor angajatori.

Cere oferta recrutare
logo

Va vom suna inapoi dacă apelul este primit in afara orelor de program. Apelurile ar putea fi inregistrate.

logo

Va vom suna inapoi dacă apelul este primit in afara orelor de program. Apelurile ar putea fi inregistrate.