TAKT Recruitment alaturi de UNTRR – solutii pentru deblocarea crizei soferilor

TAKT Recruitment împreună cu Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România – UNTRR s-au întâlnit pentru a discuta soluțiile posibile pentru deblocarea crizei forței de muncă aferentă sectorului transporturilor.

TAKT Recruitment impreuna cu Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania – UNTRR s-au intalnit pentru a discuta solutiile posibile pentru deblocarea crizei fortei de munca aferenta sectorului transporturilor.

Reprezentantii TAKT Recruitment, Cosmin Serban, Raaj Singh, Karan Singh, alaturi de dnul. Radu Dinescu secretar general UNTRR, au analizat dispozitiile legale in materie, au discutat pe marginea formalitatiilor legale privind aducerea conducătorilor auto profesionisti in Romania, obtinerea permisului unic de sedere, preschimbarea carnetului de conducere si obtinerea CPC.

Importarea de forta de munca din Nepal, India sau Filipine a fost luata in calcul de UNTRR inca din 2019:

„In Romania ne-am gandit la zona India, Nepal, Filipine, conducatori auto profesionisti care au experienta pe conducerea camioanelor in mediu international, in Orientul Mijlociu, si care au condus un camion intre Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudita, Kuweit, Oman etc pe autostrazi, cu trecere de frontiera etc.”, a declarat secretarul general al UNTRR pentru G4Media.ro.

Solutia discutata poate fi aplicata de catre companiile care sunt interesate, prin preschimbarea carnetului de conducere al soferilor straini si prin obtinerea CPC in Romania, TAKT Recruitment stand alaturi tuturor societatilor interesate, atat cu privire la baza de date de soferi profesionisti gata sa vina in Romania, cat si cu suportul tehnic local, pentru realizarea tuturor pasilor legali necesari.

In acest sens, TAKT Recruitment si UNTRR au stabilit realizarea unui Webminar pentru a discuta public despre aceasta strategie comuna, conditiile ce trebuie respectate si pasii ce trebuie parcursi.

Cere oferta recrutare
logo

Va vom suna inapoi dacă apelul este primit in afara orelor de program. Apelurile ar putea fi inregistrate.

logo

Va vom suna inapoi dacă apelul este primit in afara orelor de program. Apelurile ar putea fi inregistrate.