TAKT Recruitment a devenit membru ACAROM

TAKT Recruitment membru ACAROM

Prin aderarea la ACAROM – Asociația Constructorilor de Automobile din România, suntem alaturi de principalele companii care opereaza in industria de automobile din Romania.

Prin aderarea la ACAROM – Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania, suntem alaturi de principalele companii care opereaza in industria de automobile din Romania.

In contextual actual in care tara noastra inregistreaza un deficit de forta de munca generalizat, si industria automotive are dificultati in a gasi forta de munca nationala, calificata. Grupul TAKT, prin companiile sale, ofera solutii personalizate de recrutare din India (Asia), outsourcing si consultanta in sprijinirea companiilor din industrie in vederea sustinerii si cresterii nivelului activitatilor de productie. Romania este printre cei mai mari exportatori de lucratori in Europa astfel incat foarte multi antreprenori au o adevarata dificultate in identificarea de personal calificat si angajarea acestora. Deficitul de forta de munca este in continuare validat si de catre autoritatile romane prin aprobarea unui contingent record de 100.000 a numarului de avize de munca pentru lucratori straini pentru anul 2022.

Angajatorii din industria auto sunt nevoiti sa ia in calcul toate optiunile pe care le au disponibile in incercarea de a isi asigura forta de munca necesara continuarii si chiar intensificarii activitatii pentru a recupera decalajele inregistrate in contextul pandemiei. Acestia se confrunta cu o serie de dificultati precum probleme in lanturile de aprovizionare la nivel global, criza semiconductorilor, cresterea preturilor materiilor prime si un deficit de forta de munca locala. De aceea o parte dintre ei se orienteaza deja catre angajarea de muncitori asiatici din tari precum India.

ACAROM este o asociatie de tip profesional si patronal compusa din societati comerciale care desfasoara activitati in industria de automobile, asociate in scopul reprezentarii intereselor sectorului automobile.

ACAROM a fost infiintata in 1996 si este asociatie de utilitate publica conform HG 410 din 2020.
Membrii asociatiei au activitati legate de: conceptia, fabricarea si comercializarea de automobile, materiale, componente, module, parti din automobil, sau realizeaza servicii legate de automobile, precum si echipamente pentru fabricarea si intretinerea automobilelor.

Cere oferta recrutare
logo

Va vom suna inapoi dacă apelul este primit in afara orelor de program. Apelurile ar putea fi inregistrate.

logo

Va vom suna inapoi dacă apelul este primit in afara orelor de program. Apelurile ar putea fi inregistrate.