Instruirea la locul de munca

ON THE JOB TRAINING 2019

Compania Snathe, parte din grupul nostru, si-a construit o reputatie in instruirea competentelor si managementul proiectelor care implicau lucratori in domeniul constructiilor in tarile Golfului. In 2019, companiei i-a fost atribuit un contract de consultanta de catre una dintre cele mai mari companii de constructii din Orientul Mijlociu si anume Arabian Construction Company sau „ACC”. Am fost rugati sa oferim consiliere si asistenta companiei ACC pentru imbunatatirea competentelor fortei de munca din constructii in cadrul unuia dintre cele mai prestigioase contracte din Abu Dhabi.

Prima etapa a contractului a fost efectuarea unui audit si a unei analize la fata locului pentru a evalua performanta lucratorilor. Dupa identificarea piedicilor din calea productivitatii, am fost apoi insarcinati sa cream strategii si mecanisme de formare care sa duca la o crestere globala a performantei si productivitatii.

Echipa noastra formata din manageri cu experienta din cadrul companiei a evaluat 2.000 de lucratori pe o perioada de patru saptamani. Am constatat ca 60% din forta de munca nu era calificata si nu avea abilitatile si competentele minime necesare pentru meseria lor.

In cadrul dezvoltarii solutiei, am lucrat cu echipa de resurse umane a ACC pentru a restructura forta de munca in grupuri fixe, in functie de abilitatile lor. Grupul era compus dintr-un amestec de lucratori, de la cei mai putin calificati la cei calificati, astfel incat sa poata fi instruiti ca grup si invatati cum sa lucreze eficient impreuna.

Pe o perioada de 3 luni, managerii nostri de formare au oferit instruire membrilor grupurilor pentru a-i ajuta sa-si dezvolte abilitatile de baza si tehnicile de predare care au imbunatatit calitatea si productivitatea la locul de munca. Captarea datelor de performanta ne-a permis sa identificam grupurile cu un nivel mai scazut si cauzele principale pentru performantele slabe si sa dezvoltam un plan pentru a aduce imbunatatiri imediate.

Pe durata contractului de consultanta, echipa noastra a oferit instruire si coaching simultan echipei de proiect a ACC cu privire la abilitatile si tehnicile de management a personalului, impreuna cu strategii tehnice, operationale si logistice de planificare care ar reduce timpii de inactivitate de la 6 ore pe zi la maximum 1-2 ore pe zi.

In total, am instruit si am lucrat cu 1600 de lucratori pe o perioada de 4 luni. La inceputul proiectului, ACC pierdea aproximativ 200.000 de ore pe luna din cauza unei combinatii intre un management slab, forta de munca necalificata si tehnici slabe de lucru. La finalizarea contractului si a predarii catre client, strategiile implementate de noi au redus semnificativ pierderile de eficienta si au eliminat orele neproductive.

Cere oferta recrutare
logo

Va vom suna inapoi dacă apelul este primit in afara orelor de program. Apelurile ar putea fi inregistrate.

logo

Va vom suna inapoi dacă apelul este primit in afara orelor de program. Apelurile ar putea fi inregistrate.