Oferim servicii complete de tip suport cu echipe de muncitori straini pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri care activeaza in zona de productie.


Personalul strain se afla sub managementul echipei TAKT, prestand servicii factory suport pentru clientul nostru. 

Externalizare echipe de lucrători

TAKT Romania a dezvoltat un serviciu personalizat format din echipe de muncitori straini, echipe cu structura interna, avand manageri de grup si manager echipa, spre a veni in intampinarea nevoilor clientilor care activeaza in industria de productie, in special zona de fabrici.

Echipele ofera servicii suport in fabricile clientilor, pe perioadele necesare acestora in functie de volumul de productie, venind in sustinerea asigurarii unui flux continuu de activitate.

Structura interna a echipelor de lucratori este stabilita de catre TAKT, avand ca scop obtinerea rezultatului final asteptat de catre client.

De ce este TAKT diferit in acest segment de servicii? Pentru ca managementul companiei are experienta in domeniu si cunostintele necesare pentru a intelege personalul strain,
a dorintelor acestora si a modului lor specific de lucru, realizand o sinergie intre asteptarile clientilor europeni si modalitatea de lucru a muncitorilor straini.
Coordonarea acestora de catre personal specializat, de asemenea strain, este foarte eficienta, datorita unei bune comunicari si a unei transparente decizionale.
Personalul se simte in siguranta, se poate exprima liber, iar clientul final poate observa rezultatul unei productivitati a muncii in mod direct.

India

Un diferentiator cheie al grupului TAKT este faptul ca, pentru subcontinentul India, am incheiat memorandumuri si contracte de asociere si colaborare cu diverse autoritati publice, precum Andhra Pradesh State Skills Development Corporation, Karnataka Skill Development Corporation, National Skills Development Corporation si companii private de skilling cu capital strain.

Aceste colaborari au dus la obtinerea de baze de date de personal calificat, serios, cu experienta clara, abilitati recunoscute oficial de catre aparatul Indian de stat, ceea ce conduce la un rezultat mai bun al activitatii de recrutare ori de prestari de servicii. Calitatea personalului este una ridicata, fara a avea griji legate de probleme pe care acestia le-ar putea ridica, ori riscul ca acestia sa schimbe angajatorul inainte de finalizarea contractului initial.

Sri Lanka

Recrutarea lucratorilor din Sri Lanka vizeaza in general industrii precum Horeca, productie (fabrici), comert. Personalul este unul serios, tanar insa cu experienta specifica si doritor sa invete si sa ofere servicii de calitate, vorbitor de limba engleza.

Nepal

Raaj Singh, CEO TAKT Group, a dezvoltat programe de skilling impreuna cu agentii de stat ale Guvernului Elvetian, prin care personalul interesat din Nepal a fost sfatuit si informat asupra posibilitatilor de lucru din Europa. Program a fost dedicat in special femeilor nepaleze, care priveau temator la gandul de a pleca la lucru pe alt continent, departe de familie. Prezentarea oportunitatilor, a drepturilor si obligatiilor din statele de destinatia a crescut increderea acestora si dorinta de a lucra in tari precum Europa. De asemenea, au fost tinute workshop-uri pentru a intelege calitatea pe care o asteapta un angajator din Europa, modul in care se desfasoara activitatea, seriozitatea si nivelul de implicare asteptate din partea salariatilor.

Cere oferta outsourcing

Personal specializat

Domenii si calificari 

Constructii

Sudura

Industrial

Logistica

Petrol si gaze

Agricultura

Horeca

Servicii IT si consultanta

Comert


Acreditari

 • Printre primii in formarea si managementul competentelor in domeniul constructiilor in Emiratele Arabe Unite, Qatar, Bahrain, India si Nepal
 • 6.000 de lucratori in constructii instruiti si administrati pentru Al Khayyat Contracting (KCT) in Qatar
 • Peste 65.000 de agenti instruiti si testati in meserie
 • Contractati de către ONG-ul guvernului elvetian SwissContact pentru a efectua o formare profesionala in Nepal a 1.000 de lucratori
 • Am lucrat ca experti in migratie in domeniul constructiilor pentru Organizatia internationala a muncii a Natiunilor Unite (OIM)
 • Parteneri de instruire si evaluare ai Autoritatii pentru cunoasterea si dezvoltarea umana (KHDA) Dubai
 • Am construit si gestionat centre de pregatire in Qatar, Dubai, India si Nepal
 • Infiintarea Comitetului national de dezvoltare (RNDC) pentru Autoritatea nationala a calificarilor (Emiratele Arabe Unite)
 • Partenerii de formare pentru sistemele de cofrare RMD Kwikform
 • Parteneri cu guvernele de stat indiene pentru formarea si plasarea internationala in domeniul constructiilor
 • Consilieri la OIM a Organizatiei Natiunilor Unite in cadrul Proiectului de competente in constructii finantat de UE in Bangladesh
 • Parteneri de formare ai Autoritătii de formare tehnica si profesionala din Abu Dhabi (ACTVET)
logo

Va vom suna inapoi dacă apelul este primit in afara orelor de program. Apelurile ar putea fi inregistrate.

logo

Va vom suna inapoi dacă apelul este primit in afara orelor de program. Apelurile ar putea fi inregistrate.