Grupul TAKT lanseaza primul centru de limba germana pentru asistente medicale in India

TAKT Group, un jucator activ in dezvoltarea fortei de munca si a oportunitatilor internationale de angajare, anunta lansarea cu succes a primului sau centru de limba germana in India. Aceasta initiativa are ca scop satisfacerea cererii tot mai mari de lucratori straini calificati care cauta un loc de munca in Germania si in alte tari din Uniunea Europeana, printre care amintim Romania, Croatia, Italia.

Facilitatea moderna, situata in India, va servi drept centru principal pentru programele de formare si testare care permit persoanelor sa-si imbunatateasca competentele lingvistice si sa obtina calificarile necesare pentru angajarea in strainatate. Grupul TAKT a inceput deja programele de formare pentru 150 de asistente medicale care vor avea ocazia sa lucreze in Germania, marcand o etapa importanta in angajamentul lor de a sprijini aspiratiile profesionale ale acestora.

Extinderea facilitatilor sale pentru a raspunde cererii tot mai mari de lucratori white collar si blue collar reflecta dedicarea Grupului TAKT de a responsabiliza persoanele si de a le ajuta sa isi indeplineasca visul de a lucra in Germania sau in alte tari din Uniunea Europeana. Prin oferirea de oportunitati de formare si testare, TAKT Group isi propune sa reduca deficitul de competente si sa contribuie la cresterea generala a fortei de munca la nivel European, prin recrutarea de muncitori straini calificati din Asia.

Odata cu lansarea cu succes a primului sau centru de predare a limbii germane in India, TAKT Group demonstreaza angajamentul sau de a crea oportunitati de angajare internationala. Aceasta facilitate este doar inceputul planurilor ambitioase ale organizatiei de a infiinta mai multe centre de formare si de testare in India, raspunzand nevoilor tot mai mari ale companiilor din Germania, Romania si alte tari Europene care sunt in continua cautare de forta de munca straina.

Cere oferta recrutare

TAKT Group recunoaste ca nivelul de cunoastere a limbilor straine este esential pentru persoanele care cauta oportunitati de angajare in strainatate. Facilitatea de limba germana recent lansata va oferi cursuri de formare lingvistica care vor oferi participantii sansa de a isi dezvolta abilitatile de comunicare, permitandu-le sa se integreze fara probleme in mediile de lucru vorbitoare de limba germana.

Pe langa cursurile de limbi straine, programele cuprinzatoare ale Grupului TAKT se concentreaza, de asemenea, pe dezvoltarea abilitatilor si pe adaptarea culturala. Participantii vor beneficia de pregatire practica in domenii specifice industriei, asigurandu-se ca detin expertiza si cunostintele necesare pentru a excela in domeniile dorite la angajarea in Germania sau in alte tari din Uniunea Europeana. Grupul se foloseste de companiile sale locale pentru implementarea proceselor, cum ar fi TAKT Recruitment in Romania si in Europa de Est.

Lansarea acestei prime unitati de limba germana in India reprezinta un moment important pentru Grupul TAKT. Pe masura ce continua sa isi extinda aria de acoperire, organizatia isi propune sa sustina persoanele care doresc sa exploreze oportunitatile de angajare internationale, in special in contextul unei lipse generale de forta de munca calificata in Europa, unde exista o nevoie constanta de forta de munca straina din India si din alte tari asiatice.

TAKT Recruitment ofera clientilor solutii de forta de munca, de la recrutarea de forta de munca asiatica la servicii de externalizare si consultanta, axate pe furnizarea de echipe de forta de munca calificata din India, Nepal si Sri Lanka.

Le multumim prietenilor nostri de la Deccan Chronicle India pentru acoperirea din presa locala a evenimentului.

logo

Va vom suna inapoi dacă apelul este primit in afara orelor de program. Apelurile ar putea fi inregistrate.

logo

Va vom suna inapoi dacă apelul este primit in afara orelor de program. Apelurile ar putea fi inregistrate.