TAKT Recruitment participa la BSDA 2022

TAKT Recruitment participa la BSDA 2022 Expo

Compania noastra TAKT Recruitment va fi prezenta ca expozant in cadrul BSDA – Black Sea Defense, Aerospace and Security International Exibition care se va desfasura intre 18-20 mai 2022 in cadrul ROMAERO din Bucuresti.

BSDA, expozitia internationala care acopera industria de Aparare, Aerospatiala si de Securitate, are loc o data la doi ani pentru a aduna intreaga oferta si cerere a domeniilor specifice. BSDA a fost creata in forma sa originala in 2007 si a crescut considerabil ca si numar de participanti, atat vizitatori, cat si expozanti. BSDA este cea mai mare expozitie de tehnica militara si aerospatiala din regiunea Marii Negre si reuneste expozanti din intreaga lume, vizitatori specializati si delegatii militare oficiale.

Impreuna cu echipele noastre din Romania si India, oferim lucratori specializati in domeniul Apararii. In calitate de membru PATROMIL (Asociatia Patronala a Producatorilor de Tehnica Militara), echipa noastra cunoaste nevoile in materie de forta de munca ale companiilor de profil si are acces la Proiectele si Programele PATROMIL.

Sprijinim companiile prin alinierea productiei la cerintele afacerii, adoptand in acelasi timp cele mai bune practici din industrie si solutii de succes probate anterior. Furnizam personal calificat MIG/MAG, VIG/TIG si sudura electrica pentru proiecte specializate. Oferim posibilitatea de a forma echipe complete de sudori impreuna cu lacatusi, montatori de tevi, vopsitori, frezori, mecanici, operatori si programatori CNC, strungari, electricieni, automatisti, lideri de echipa, ingineri cu experienta si alte specializari.

Grupul de companii TAKT furnizeaza servicii de outsourcing, recrutare si management cu lucratori straini calificati pentru o gama larga de industrii. Preocuparea noastra principala este aceea de a le oferi companiilor personal externalizat pe termen mediu sau lung. Solutia noastra de servicii atent gestionata ofera clientilor plusul de confort specific unei echipe de management specializate la punctul de lucru. In cazul in care clientii au nevoie de o externalizare a unui volum ridicat in materie de forta de munca, recomandam prezenta unor sefi de echipe care sa monitorizeze lucratorii si care sa lucreze alaturi de client pentru a se asigura ca toate cerintele de executie si performanta sunt indeplinite.

Serviciul nostru de management are ca scop crearea unei legaturi intre strategie si executie. Lucrand alaturi de clientii nostri, ii consiliem si le oferim sprijin pentru elaborarea strategiilor care au ca rezultat recrutarea unor lucratori calificati care indeplinesc nivelurile de abilitati si competente necesare pentru rolurile aferente. Ca parte a unui proces de integrare de succes, forta noastra de munca externalizata si solutiile existente de management al angajatilor le permit clientilor sa se concentreze asupra activitatilor lor de baza, in timp ce echipa de proiect TAKT se asigura ca performanta angajatilor corespunde asteptarilor partenerilor nostri de afaceri.

BSDA, expoziția internațională care acoperă industria de Apărare, Aerospațială și de Securitate, are loc o dată la doi ani pentru a aduna întreaga ofertă și cerere a domeniilor specifice. BSDA a fost creată în forma sa originală în 2007 și a crescut considerabil ca și număr de participanți, atât vizitatori, cât și expozanți. BSDA este cea mai mare expoziție de tehnică militară și aerospațială din regiunea Mării Negre și reunește expozanți din întreaga lume, vizitatori specializați și delegații militare oficiale.

Împreună cu echipele noastre din România și India, oferim lucrători specializați în domeniul Apărării. În calitate de membru PATROMIL (Asociația Patronală a Producatorilor de Tehnică Militară), echipa noastră cunoaște nevoile în materie de forță de muncă ale companiilor de profil și are acces la Proiectele și Programele PATROMIL.

Sprijinim companiile prin alinierea producției la cerințele afacerii, adoptând în același timp cele mai bune practici din industrie și soluții de succes probate anterior. Furnizăm personal calificat MIG/MAG, VIG/TIG și sudură electrică pentru proiecte specializate. Oferim posibilitatea de a forma echipe complete de sudori împreună cu lăcătuși, montatori de țevi, vopsitori, frezori, mecanici, operatori și programatori CNC, strungari, electricieni, automatiști, lideri de echipă, ingineri cu experiență și alte specializări.

Grupul de companii TAKT furnizeaza servicii de outsourcing, recrutare și management cu lucrători străini calificați pentru o gamă largă de industrii. Preocuparea noastră principală este aceea de a le oferi companiilor personal externalizat pe termen mediu sau lung. Soluția noastră de servicii atent gestionată oferă clienților plusul de confort specific unei echipe de management specializate la punctul de lucru. În cazul în care clienții au nevoie de o externalizare a unui volum ridicat în materie de forță de muncă, recomandăm prezența unor șefi de echipe care să monitorizeze lucrătorii și care să lucreze alături de client pentru a se asigura că toate cerințele de execuție și performanță sunt îndeplinite. 

Serviciul nostru de management are ca scop crearea unei legături intre strategie și execuție. Lucrând alături de clienții noștri, îi consiliem și le oferim sprijin pentru elaborarea strategiilor care au ca rezultat recrutarea unor lucrători calificați care îndeplinesc nivelurile de abilități și competențe necesare pentru rolurile aferente. Ca parte a unui proces de integrare de succes, forța noastră de muncă externalizată și soluțiile existente de management al angajaților le permit clienților să se concentreze asupra activităților lor de bază, în timp ce echipa de proiect TAKT se asigură că performanța angajaților corespunde așteptărilor partenerilor noștri de afaceri.

Cere oferta recrutare
logo

Va vom suna inapoi dacă apelul este primit in afara orelor de program. Apelurile ar putea fi inregistrate.

logo

Va vom suna inapoi dacă apelul este primit in afara orelor de program. Apelurile ar putea fi inregistrate.