Managementul proiectelor

PROJECT MANAGEMENT 2015

In 2015, compania noastra sora Snathe a primit un contract de consultanta din partea Al Rostamani Pegal (ARP) pentru a gestiona proiectele si a oferi formare profesionala celor 150 de zidari la prestigiosul proiect Arcade Tower de 40 de etaje din Dubai Marina.

Echipa noastra a inceput prin efectuarea unui audit la fata locului pentru a masura nivelurile actuale de performanta ale tuturor lucratorilor din cadrul ARP pentru a observa piedicile din calea performantei care ar putea fi depasite ceea ce duce la imbunatatirea productivitatii. Auditul la fata locului a aratat ca un lucrator de nivel mediu a fost productiv doar aproximativ 4,5 ore pe zi si ca principalele cauze au fost managementul slab si forta de munca necalificata.

Echipa noastra a participat la acest proiect de consultanta pentru forta de munca pe o perioada totala de patru luni. In acest timp, lucratorii selectati au primit doua saptamani de formare intensiva „in afara locului de munca”, urmata de doua saptamani de formare „la locul de munca”, in cadrul carora le-au fost atribuite sarcini specifice si li s-a acordat o instruire practica. Au fost introduse noi metodologii si tehnici de lucru care au imbunatatit productivitatea generala si calitatea finisarilor tencuielilor. Inainte de programul nostru de formare, productivitatea lucratorilor era in medie de 8 m² pe om pe zi. Dupa programele de formare, aceasta a crescut la o medie de 20 m² pe om, pe zi.

Cea mai mare problema cu care se confrunta ARP a fost managementul slab al amplasamentului si lipsa planificarii logistice, ceea ce a dus la timpi de inactivitate semnificativi si niveluri scazute de productivitate. Echipa noastra a colaborat cu managementul amplasamentului ARP pentru a dezvolta si implementa instrumente de management simplificat care au dus la imbunatatirea eficientei si reducerea timpilor de inactivitate. Supraveghetorii ARP din prima linie si managementul de mijloc au fost instruiti si li s-a oferit coaching pentru tehnicile de gestionare eficienta a fortei de munca si recompensarea acestora intr-un scenariu bazat pe rezultate.

Incheierea cu succes a proiectului nostru a dus la dezvoltarea unei relatii pe termen lung pentru recrutarea lucratorilor calificati din subcontinentul indian.  Folosind ca reper standardele internationale, am dezvoltat proceduri standardizate de testare a cunostintelor, menite sa masoare nivelul de abilitate si competente al lucratorilor. Acest lucru a dus la simplificarea procesului de recrutare, asigurand ca lucratorii recrutati au competentele de baza pentru a se integra perfect in echipa angajatorului si pentru a raspunde asteptarilor de performanta.

Cere oferta recrutare
logo

Va vom suna inapoi dacă apelul este primit in afara orelor de program. Apelurile ar putea fi inregistrate.

logo

Va vom suna inapoi dacă apelul este primit in afara orelor de program. Apelurile ar putea fi inregistrate.